top of page

Esztétikai fogászat és fogpótlás

Kérdés esetén keressen minket bizalommal.

Fogfehérítés

A kozmetikai fogfehérítés hatékony és alacsony kockázatú módszer, ezért rendszeres időközönként megismételhető. A fogfehérítési eljárásainknak köszönhetően fogai több árnyalatot világosodhatnak. A kezelés eredménye és a fehérítés hosszú távú sikere az Ön fogápolási és étkezési szokásaitól is függ.

 

Rendszeres kávé, tea, vörösbor, festő ételek és a dohányzás foltos fogakat okozhatnak. A professzionális fogtisztítás hozzájárul a fehér fogak hosszú távú megőrzéséhez, hisz az elszíneződést már korai szakaszban eltávolítják. Ezután újra bátran és magabiztosan mosolyoghat.

fogászati kezelés budapest

Rögzített fogpótlás

fogkorona árak budapest

A hiányzó fogak nem csak a mosolygást befolyásolják, hanem a megfelelő rágási és beszédfunkciókat is. A hiányzó fog a szomszédos és ellenoldali fogak vándorlását és dőlését is okozhatja. Manapság viszont lehetőségünk van tökéletes esztétikai és funkcionális fogpótlásokat készíteni.

 

Haladva technológia fejlődésével lehetőség van már a cirkónium koronák és hidak használatára a fogászatban. Itt a váz nem egy szürke fém, hanem egy teljesen fehér anyag: cirkónium-oxid. A modern fogászati technológia tökéletesen illeszkedő, 100%-ban az eredetivel megegyező fogpótlást biztosít.

Fogmegtartó kezelések

A fogak egészségének megőrzése és a fogak megfelelő gondozása az egyik legfontosabb feladatunk. Minél hamarabb kerül felderítésre a fog megbetegedése, annál egyszerűbben, költséghatékonyabban és fájdalommentesebben lehet azt kezelni.

 

A fogszuvasodás vagy egyéb okok miatt keletkezett sérüléseket esztétikus fogtömésekkel, betétekkel javítjuk, hogy saját fogait minél tovább megőrizze. Ide tartozik minden olyan kezelés, amely a fogak egészségének megőrzésére és fenntartására irányul.

fix fogsor budapest

Kapcsolat

mom park fogászat

Rendelési idő

Hétfő
Kedd
Szerda
Csütörtök

10:00 - 18:00
8:00 - 16:00
10:00 - 18:00
8:00 - 16:00

Keressen minket bizalommal!
Töltse ki az űrlapot, és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Köszönjük szépen!

Cím

1123 Budapest, Alkotás utca 49/A

bottom of page