top of page

Szűrővizsgálat és dentálhigiénés kezelés

Kérdés esetén keressen minket bizalommal.

Fogászati szűrővizsgálat

A rendszeres fogászati ellenőrzés azért fontos, mert már korai stádiumban kiszűrhető például egy apró szuvasodás, melynek kezelése nem igényel komolyabb beavatkozást. A vizsgálat a fogak, az íny és a szájnyálkahártya állapotának felmérésére és ellenőrzésére szolgál. 

 

Ha olyan problémát fedezünk fel, amely további kezelést igényel, akkor részletesen megbeszéljük Önnel milyen kezelés szükséges és egyeztetünk egy következő időpontot. A baj megelőzése érdekében legalább félévente / évente javasolt a fogorvosok által a rendszeres szűrővizsgálat.

fogpótlás budapesten

Dentálhigiénés kezelés

fogászati kezelés budapest

Szájunk higiéniája alapvetően befolyásolja a fogazat, a fogíny és csontszerkezet egészségét. A professzionális fogtisztítás az alap fogászati ​​ellátás része, amit a fogorvos vagy egy speciálisan képzett dentálhigiénikus végez.

 

A teljesen fájdalommentes eljárás során megszabadítják a lerakódott fogkőtől és elszíneződésektől, fogait simára polírozzák megakadályozva a rossz leheletet kiváltó baktériumok további szaporodását. A szájhigiéniai kezelések azonnali pozitív hatással bírnak, javul a közérzet, nő a magabiztosság, fogai láthatóan tiszták, fehérebbek lesznek.

Kapcsolat

Rendelési idő

Hétfő
Kedd
Szerda
Csütörtök

10:00 - 18:00
8:00 - 16:00
10:00 - 18:00
8:00 - 16:00

Keressen minket bizalommal!
Töltse ki az űrlapot, és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Köszönjük szépen!

Cím

1123 Budapest, Alkotás utca 49/A

bottom of page